Tajne internet poslovanja

AIOP poslovne tajne koje morate znati!

     Neka od istorijskih iskustava će vam pomoći da razumete AIOP poslovne tajne. To se ne odnosi samo na AIOP, već vam može pomoći da uspete u bilo kom poduhvatu. Ako ste vlasnik nekog biznisa na internetu ili imate vaš blog, ovo je insider informacija koju morate ozbiljno shvatiti, a ja sam veoma ponosan na činjenicu da vam otkrijem stvari koje niste mogli nigde pročitati.

Imam u vidu i početnike koji će uz malo truda naučiti da izgrade svoj internet posao koristeći saznanje koje iznosim ovde. Zato čitajte, učite i primenjujte ovo što budete naučili.

Verujem da ste čitali o velikoj Zlatnoj groznici oko 1800. god. u Americi. Sjatili se bili kopači zlata sa svih meridijana i nastala je bila opšta pomama za iskopavanjem zlata. Ali, gle čuda, nisu se obogatili kopači (rudari) zlata. Obogatili su se trgovci koji su im pružali razne usluge i alate, kao i mašine kojima su unapređivali tehniku kopanja zlata. Na kraju se ispostavilo da nije bilo toliko mnogo zlata koliko se predpostavljalo.

               Gospodin Levi Strauss stigao je iz Nemačke i prodao je spas, najnepoderljivija odela od džinsa, svim rudnicima. Tako je San Francisko i šire, postalo carstvo Leviovih farmerica koje se i danas nose šrom sveta.

 

Dva gospodina po imenu Henry Wells i Villiam Fargo postavili su bankarski ured u San Franciscu kako bi poslužili rudarima -i to kao Wells Fargo. Danas znamo da je to jedna od najvećih banaka u Velikoj Britaniji.

 

                      Pre nego što je John Studebaker izgradio svoju automobilsku fabriku, pogodite šta – proizvodio je i prodavao kolica rudarima, a svakako je zaradio više novca od onih koji su koristili kolica da iskopaju zlato.

Postoji još mnogo primera …

Pređašnje spoznaje su me inspirisale da počnem da razmišljam svojom glavom. Shvatio sam da na Internetu najbolje zarađuju oni koji prodaju alate za zaradu novca (kopanje zlata). Slično tome, reći ću vam i ovo, ako ste umorni od pokušaja da poslujete tako da se pridružite kompaniji višestrukog marketinga (MLM), ako ste umorni od gledanja kako kompanije nestaju nakon nekoliko godina ili meseci ili vidite da menjaju svoj plan naknade da bi vam ostali više novaca dužni nego što vam plaćaju, tada AIOP ima dobre vesti za vas!

Aiop(All In One Profits) je upravo kompanija koja je ponudila sve potrebne alate za pokretanje bilo kog posla na internetu i sve to na jednom mestu. To vam je kao da ste otvorili sopstveni servis i u njemu imate sve univerzalne alate s kojima možete napraviti sve što zamislite na internetu. Takođe, sve ove alate možete preporučiti vašim prijateljima i da vam AIOP kompanija plati za to što su vaši prijatelji kupili ove alate po vašoj preporuci.

Znam, reći ćete, uobičajan affiliate marketing. Nije, ovde stičete trajne pasivne mesečne prihode. Šta su to pasivni prihodi?

To su prihodi koje ćete steći od svake prodaje AIOP alata od svakog kupca kome ste ih prodali sve dotle dok ih vaš kupac plaća mesečno, a plaćaće ih jer su mu neophodni non-stop kao internet marketaru koji želi da izgradi svoj internet biznis.

Za razliku od Affiliate marketinga gde morate iznova preporučivati i prodati neki novi proizvod i dobiti zaradu, u AIOP-u ste plaćeni prodajom istih alata neograničen broj puta. Koliko god puta prodali ovaj komplet alata, toliko ćete puta biti plaćeni po punoj ceni. Kako ćete to uraditi? Pa, upravo koristeći ove iste Aiop alate. Kada vaši kupci vide da vi koristite upravo alate koje preporučujute njima, neće imati dilema u donošenju odluke da ih od vas kupe.

AIOP kompanija, osim odličnih alata za Internet marketing, istovremeno vam pruža patentiran, jedinstven kompenzacioni plan zarade ozbiljnog novca EvenUp gde ste u prilici da dodatno zarađujete Pasivne prihode od svakog vašeg neparnog člana koji se učlanio preko vase preporuke. I ovde vam kompanija AIOP ispladuje 100% provizije.

Ako ste umorni od kopanja  MLM zlata, vidite mudrost u prodaji softvera i imate jaku radnu etiku, predanost i fokus – onda dobrodošli na All in One Profits, Your All-In-One Business Building and Marketing Solution koji vam daje beskrajne mogućnosti za postizanje bilo kog nivoa finansijskog uspeha koji želite u svom životu.

Ako ste zainteresovani za: Nešto što ne zahteva da se pridružite bilo kojem MLM-u, ali vam omogućuje profit od miliona ljudi koji se pridruže MLM / afilijacijskim mogućnostima na globalnom nivou,

Nešto što predaje izvanrednu moć u vaše ruke kako bi pomogla svima koji se bore za izgradnju nezavisnog malog preduzetništva, a da pri tome dobijate nešto što ne zahteva veliku mesečnu pretplatu, a omogućuje mesečnu naknadu od 100% provizije od kompanije,

Nešto što vas ne tera da plaćate, ali možete zatražiti novac i odmah ga naplatiti nakon prodaje ili nakon upisa aktivnog pretplatnika na vašu listu. Nešto što je ovde i radi već 6 godina, i ovde će dugo raditi i ostati; neće vam biti važno ako kompanije dolaze ili odlaze ili smanjuju naknadu – uvek ćete imati najboljih alata za trendove i usluge koje će profitirati, jer se stalno ažuriraju i unapređuju.

Ovo je interni materijal koji nikad nećete naći na treningu za lični razvoj ili od gurua raznih koje srećete na internetu.

Drago mi je što ste do sad pročitali ovo!

Sada kada imate ova saznanja, počnite razmišljati svojom glavom kao što sam ja i ponovo razmislite o svom poslu. Ako ste zasićeni razmišljanjem, onda je to normalno jer imate dobar predosećaj da ste na dobrom putu da ostvarite internet zaradu. Zato, pogledajte ovu stranicu i relaksirajte se OVDE

Molim vas, ovo nije poziv za otkazivanje trenutnog MLM biznisa, ali informacije koje ste stekli ovde, učiniće vas još uspešnijim u vašoj kompaniji ili u bilo kojem poslovanju s kojim se možda borite za izgradnju vašeg biznisa, samo preduzmite akcije sa stečenim znanjem.

AIOP može ući u probleme s većim MLM-ima kada vide svoju podređenu poziciju, ali to je njihov problem. Za AIOP je važno da vas uspešno i isplativo oslobodi MLM ropstva. Zbog toga je AIOP uključio sve potrebne alate i usluge da bi ste izgradili vaš dugoročni biznis ma koje vrste!

Posetite ovu stranicu OVDE i saznajte više!

DOBRODOŠLI u AIOP

Ako ste osoba sa niskim budžetom i nemate onaj inicijalni novac za pokretanje online posla, ovde možete naći opis mog načina kako sam ja bez ulaganja novca iz džepa ušao u AIOP kompaniju i saznajte OVDE više!

Za vaš uspeh, srdačno Zaviša Njagojević

Please follow and like us:
Facebook Follow
Facebook Follow
Google+ Follow
Google+ Follow
https://www.zavisanjagojevic.com/tajne-internet-poslovanja-2/
Follow
YOUTUBE
LINKEDIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.