Dobrodošli po svoj alat za lični bankomat! Nije šala već ozbiljan poziv da upoznate internet alat koji zaista može postati vaš lični bankomat. Za to Vam je potrebna samo besplatna registracija! Nadalje ga možete koristiti čak 60 dana besplatno. Za to vreme, možete izgraditi Vašu email lstu, a ona će biti Vaše najveće bogatstvo zauvek! Dakle, čitajte dalje.

ŠTA JE TO AUTORESPONDER ?

AUTORESPONDER je program (internet servis) za automatsko slanje mejlova (poruka ) Vašim Pretplatnicima. Šta su to pretplatnici? To su ljudi koji su zainteresovani za ono što im Vi možete ponuditi kao vrednost koja im može rešiti neki problem ili brigu koju imaju, ali ne znaju kako da je reše. Ako ta vrednost, veština, znanje i iskustvo, može da ispuni njihova očekivanja, oni će Vam ostaviti svoje podatke o adresi na kojoj ćete im poslati tu vrednost koja će im rešiti problem odnosno brigu! Za slanje tih Vaših vrednosti, veština, znanja i iskustava  budućim korisnicima, služi:

AUTORESPONDER program koji će automatski slati poruke umesto Vas i koji morate da plaćate na mesečnom nivou ! Kada biste ” ručno ” slali mejlove, pojedinačno svakom Pretplatniku, izgubili biste ogromno vreme i nikada ne biste imali pravu evidenciju šta ste kome poslali !

Osnove internet marketinga su jako važne ako želite povećati svoje šanse za uspeh dok radite od kuće. Hoću malo da vam objasnim šta je autoresponder i zašto vam je potreban. Ko sve može imati koristi od korišćenja autorespondera? Mogu i treba da ga koriste:
-Marketari koji žele da svoj biznis promovišu i žele da ga izdignu na viši nivo.
-Preduzetnici koji žele da svoj proizvod prodaju što većem broju kupaca.
-Vlasnici lokala, trgovinskih radnji, itd.

2. GDE TO MOŽE DA SE VIDI U PRAKSI?
Videli ste BEZBROJ puta samo niste obratili pažnju! Na primer ako kupujete iz neke online prodavnice, da li redovno od njih dobijate mailove o POPUSTIMA, AKCIJAMA i slično? E pa to je LISTA, doduše NJIHOVA čiji ste vi član. Jednom ste nešto tamo kupili, verovatno biste zaboravili na taj sajt, kad ono stiže mail: SAMO DANAS, IZVANREDNI POPUSTI NA…! Ili “OVOG MESECA 2GB INTERNETA BESPLATNO ZA NOVE UGOVORE KOD VIPA” I šta mislite, ako su vrmenom nakupili na hiljade subsrcibera ( “pretplatnika” ) na listi, da li će tog dana prodati BRDO artikala? A za to im je bilo dovoljno da smisle jedan lep mail, daju neke akcije i umesto da plate oglas negde ponovo, samo su poslali sa 2 klika što se kaže mail celoj listi! I prodaje stižu. Ako je vremenom njihova lista narasla pa u danu mogu da prodaju za hiljade dolara robe i usluga svojoj listi. Da vas pitam, kako se osećate sada kada to uviđate a nikada niste pravili vašu listu? Ali ok, čovek se uči dok je živ, nikada nije kasno uvesti nešto novo što je pametno i korisno. Možda ste mislili da takav servis košta na hiljade EUR i da to mogu da priušte samo velike firme, a vidi prevarili ste se! To i vi možete imati već danas za bagatelnih $17.95 mesečno a pri tome svako može uz malo truda da nauči da koristi. Kao i sve novo, u početku deluje kao španska sela, ali lako je.

U AUTORESPONDER programu Vi unapred pripremite poruke ( mejlove ) koje ćete da šaljete, kao i vremenski interval kada će svaki Vaš pretplatnik dobiti određenu poruku.

Bez AUTORESPONDERA ne bi bila moguća KOMUNIKACIJA sa Vašim pretplatnicima ! Evo zašto ovaj internet alat koristim kao ,”Alat za svoj lični bankomat“.

Poznata je izreka: “The money is in the list” ili u prevodu: “Novac je u listi”. Dakle, autoresponder služi svakom marketaru u bilo kom poslu da izgradi svoju email listu saradnika (pretplatnika, kupaca ) koji će se uvek služiti proizvodima, veštinama i znanjem koje im budemo jednom prodali. Dokle god kupovali naš proizvod, mi ćemo imati zaradu. Zato je naš cilj da izgradimo listu sa što većim brojem saradnika( pretplatnika ).
Ovde ću Vam predstaviti:
Autoresponder TrafficWave
Izuzetno pouzdan i cenovno isplativ email autoresponder servis
Alat koji radi za Vas i kad Vi spavate ili odmarate
TraffcWave email autoresponder je servis koji je u potpunosti prilagodljiv čak i za totalne početnike u email marketingu, kao i za one tanjeg budžeta.

Šta ćete dobiti ako uzmete TrafficWave autoresponder.
Ono što je najzanimljivije kod ovog softvera jeste činjenica  što on dolazi u kompletu sa mnoštvom drugih usluga i alata potrebnih za email marketing. Imaćete uvid u konkretne posete Vašoj Web stranici ili blogu i to, dali je posetilac primio Vaš mejl, dali ga je otvorio i dali je kliknuo na link u Vašem mejlu.
No, ne morate imati Vaš web sajt, blog ili stranicu. TrafficWave servis nudi mnoštvo gotovih web obrazaca koji će Vam poslužiti kao web stranica u korišćenju ovog moćnog profesionalnog internet alata.

Pored ovoga, koristeći TW autoresponder, imate mogućnost dovođenja posetilaca na Vašu web stranicu ili blog pomoću plaćene opcije koja Vam garantuje 10.000 posetilaca za samo 24.5$. Kliknite ovde i saznajte više!

TrafficWave.net  ima odličan kompenzacioni plan sa matrix-om 3 x 10 u kome se može zaraditi novac čak u 10 nivoa i sa jakim spilover sistemom. Zbog ovako dobrog sistema zarade, ja sam lično prestao da koristim sve skupe autoresponder servise jer niti jedan nemaju ovakav kompenzacioni plan.

Detalje možete videti OVDE

Uvek plaćate istu cenu mesečne naknade, za razliku od gotovo svih gde cena raste onako kako raste broj Vaših pretplatnika!

Kao i svaki proizvod, tako i TrafficWave email autorespnder ima svoje prednosti i svoje mane.
Prednost mu je izuzetno niska cena, jednostavnost u korišćenju, integracija sa WordPress-om kao i brzina dostavljanja email-ova prema krajnjem korisniku.
Nedostaci se kriju u ne baš visokokvalitetnom dizajnu ulaznih stranica, double optin tehnologiji ( koja po mom mišljenju i nije nedostatak već prednost, jer Vas oslobađa gomile lažnih email adresa) te nemogućnošću direktnog integrisanja sa nekim servisima ili uslugama.
Ako želite, TrafficWave email autoresponder isprobajte potpuno besplatno na 30 dana, preuzmite OVDE

Postoje mnogobrojna alternativna rešenja.Najpoznatiji autoresponderi danas su: Aweber, Getresponse, MailChimp, ConvertCit, Sendlane…

Svi su oni neznatno bolji u dizajniranju splashe stranica u odnosu na TrafficWave. Problem nastaje kod svih posle porasta broja pretplatnika na Vašoj emeil listi jer dižu mesečnu pretplatu.

Naime, problem se javlja što svi oni naplaćuju sve više i više kako Vaša email lista raste, a nikako ne mogu garantovati bolju isporučljivost emailova od TrafficWave-a.

Za mene lično, nema smisla plaćati 3 ili više puta višu cenu za isti broj email pretplatnika samo zato da bih mogao reći da imam prelepe email predloške( koji u suštini nisu bitni jer važni su samo NASLOV i TEKST Vaših emeilova).

Naravno, to je samo moje mišljenje sa kojim se Vi ne morate složiti i slobodni ste da odaberete autoresponder prema Vašim željama i potrebama.

Predlažem Vam da posetite naš Fejsbuk grupu , saznajte više!

Ako želite, TrafficWave email autoresponder isprobajte potpuno besplatno na 30 dana, preuzmite OVDE

TrafficWave autoresponder koristim već 3 godine i nikada do sada nisam imao nijedan neisporučen niti stopiran email zbog toga što promovišem uglavnom make money online proizvode!

Kompanija je u email marketing biznisu od 2000.godine i kao takva ima više nego solidnu reputaciju online.

Istina, nisu razvikani kao Aweber, GetResponse ili MailChimp, ali svejedno pružaju izuzetno dobru uslugu za puno manje novca od ranije spomenutih servisa.

TrafficWave Vam takođe nudi da njihove usluge isprobate na 30 dana u potpunosti besplatno.

Utom periodu možete početi graditi Vašu emeil listu (slati im promotivne ponude takođe) i kasnije je povećavati ako se naravno odlučite za plaćenu verziju.

Posle free perioda od 30 dana, ako počnete da koristite plaćeno članstvo, TrafficWave Vam nudi odličan Affiliate program sa odličnim kompenzacionim planom gde možete zaraditi novac preporučivanjem samog TrafficWave Autoresponder-a. Uključivanjem samo tri korisnika Vi nadalje možete koristiti TW Autoresponder besplatno i graditi bilo koji Vaš biznis. Pogledajte sve ovo u našoj Fejsbuk grupi

Ako želite, TrafficWave email autoresponder isprobajte potpuno besplatno na 30 dana, preuzmite   OVDE  

Zašto bi ste za istu uslugu platili više i to uz rast cena u odnosu na rast vaše email liste. Iz ove uporedne tabele možete videti prednosti TrafficWave Autorespondera.

Pogledajte uporednu tabelu OVDE

Iz napred izloženog, verujem da ste se uverili u opravdanost izbora TrafficWave Autorespondera!

Za Vaš uspeh, učinite odličan izbor, PREUZMITE BESPLATNO i vidimo se u TW.

P.S.  Nije Vam potreban engleski jer su sva uputstva i tutorijali prevedeni na našem jeziku!
P.S.S. Bonus za Vas, ako odlučite da se registrujete, dobijate bonus za još 30 dana besplatnog korišćenja TW autoresponder servisa. Tako ćete ostvariti pravo na 60 dana besplatnog korišćenja TW autorespondera! Ali znate, to Vam samo ja nudim! Preuzmite OVDE!

Molim Vas, kad preuzmete moj bonus, nemojte da se obeshrabrite time šta od Vas sistem traži! Ovo je genijalan sistem u šta ćete se kasnije uveriti i zavoleti ga zauvek!

Još jedna  mogućnost je pred Vama da se uverite u efikasnost načina za zaradu na internetu u našem timu! 

Ostavite Vaše podatke u obrascu dole, i poslaćemo Vam besplatnu E-knjigu i sve detaljne informacije posle kojih ćete sigurnije odlučiti da nam se pridružite!IME :
EMAIL :

Vaši podaci su na sigurnom! Email Marketing