Your Smart Profit

    Your Smart Profit  je jedan superioran matrix koji nije viđen do sada na netu. Postavljen je na oglašivačkoj platformi u vidu 11 modula:

     Prvi modul je Clickers Chance Matrix koji omogućava kupovinu pozicija klikanjem PTC reklama koje se postavljaju na platformi YSP, a postavljaju ih sami članovi YSP-a. Ovaj mali matrix je za one koji žele da besplatno dođu do pozicija. Jedna pozicija ovde u startu košta 0.5$ i nju zaradimo klikanjem PTC reklama. Dakle, svakog dana na sajtu možemo kliknuti na max. 20 PTC reklama i zaraditi 20 x 0,005$ = 0,100 $. Pošto pozicija košta 0,5$, treba nam 5 dana da zaradimo jednu poziciju od 0,5$ tj. (5 x 0,100 = 0,500$) . Kupljena pozicija u LEVEL 1 će ciklirati kada bude kupljeno 5 takvih pozicija od strane onih članova koji su ušli u ovaj matrix posle nas. Na slici se vidi dalji tok odnosno hod-put naše pozicije. Primera radi, 5 članova je kupilo po jednu poziciju od 0,5$ i tako je zadovoljen uslov LEVEL-1, tj. 5 x 0,50 = 2,50$. Dakle LEVEL1 je popunjen(ciklirala nam pozicija). Sada, sistem automatski raspoređuje tih 2,5$ ovako:

-1$ ide za vašu novu poziciju u LEVEL 2

-1$ ide za PTC reklame koje možete postaviti na sajtu

-0,5$ ide sponzoru kao bonus


( kliknite na sliku desnim tasterom da bi ste je otvorili u novom prozoru u većem formatu).

Prateći put naše pozicije, vidimo da ona vredi 1$ u LEVEL-u 2. Dakle, u ovom levelu naša  pozicija će ciklirati kad pozicije naših 5 članova koji uđu posle nas cikliraju i unesu 5×1,oo= 5$ u LEVEL 2. Od ovih 5$ sistem ubacuje 3,5$ u LEVEL 3, dalje 1$ ide za PTC reklame i 0,5$ ide kao sponzor bonus.

U LEVEL-u 3 pozicija vredi 3,5$ a potrebno je 4 pozicija članova koji su iza nas da cikliraju i unesu 4 x 3,5=14 $. Od ovih 14$ sistem ubacuje 10$ u LEVEL 4,dalje 2$ ide za PTC reklame, 1$ ide kao sponzor bonus i 1$ ide za Admin Account odnosno za troškove administriranja na sajtu. U LEVEL-u 4 pozicija vredi 10$ pa  je potrebno 2 pozicije članova koji su iza nas da cikliraju i unesu 2 x 10$ = 20$. Iz levela 4 sistem nam automatski dodeljuje poziciju u Sub Matrix koja vredi 20$.

Kao što vidimo, u 4 LEVEL-u je dovoljno da pozicije naših 2 člana koji su ušli posle nas, cikliraju u 3 LEVEL-u i tako se stekao uslov da naša pozicija u 4 LEVEL-u ciklira i time je ostvarena jedna jako vredna pozicija od 20$ koja nas uvodi u Sub Matrix koji čini temelj celog matrix sistema u YSP-u. Dakle, klikanjem reklama smo zaradili poziciju u Sub Matrix-u koja vredi 20$. Ovakav način kupovine reklama je namenjen članovima koji žele doći do svojih besplatnih pozicija, ali treba raditi svakodnevno na klikanju reklama. Zapazili ste, da u levelima 1 i 2 nam se dodeljuju PTC reklame u vrednosti od po 1$ a u 3 levelu PTC u vrednosti od 2$. Sistem će nas obevestiti imejlom da smo ostvarili pravo na postavljanje PTC reklama na sajtu YSP, a to  ujedno znači da nam je ciklirala pozicija i ušli smo u naredni level.

Da bi svi članovi YSP-a brže napredovali iz nižih levela sa manjom zaradom u više levele koji donose veće zarade, potrebno je da svako od članova i kupuje pozicije, prema svojim mogućnostima. Zašto? Zato jer samo ako smo zaradili ili kupili poziciju, mi guramo sistem napred ka modulima za zaradu ozbiljnog novca. Naša svakodnevna aktivnost podrazumeva da reklamiramo YSP na društvenim mrežama, ali takođe i kod svojih prijatelja kao poslovnu mogućnost za sticanje dopunskih pasivnih mesečnih prihoda.

Dakle, u ovom malom matriksu sistem vam pomaže da besplatno zaradite 20$ putem klikanja reklama. U ovom matrix-u dakle, ne zarađujemo novac već poziciju vrednu 20$. Koliko brzo će svako od nas stići do LEVEL-a 4 i ostvariti poziciju u Sub Matrix-u, zavisiće samo od našeg rada odnosno svakodnevne aktivnosti u trajanju 10 minuta vremena. YSP aplikacija odlično radi i na smartfonu tako da nam je non-stop dostupan sajt.

Na ovoj stranici ste saznali kako funkcioniše sistem YSP. Ako i vi želite isprobati ovaj jedinstven matrix, preporučujem da putem sledećih linkova se besplatno registrujete i postanete član FB grupe gde ćete naći detaljna uputstva i video uputstva o svakom modulu matrix-a ponaosob. Želim vam mnogo uspeha i ne zaboravite da sam uvek uz vas da vam pomognem.

https://yoursmartprofit.com/ref/2027

https://www.facebook.com/groups/1760703580870707/about/

https://yoursmartprofit.com/public/details

U narednim člancima ću objasniti kako funkcionišu ostalih 10 modula YSP sistema.

Please follow and like us:
Facebook Follow
Facebook Follow
Google+ Follow
Google+ Follow
https://www.zavisanjagojevic.com/na-pocetku/your-smart-profit/
Follow
Follow by Email
Follow
Follow
Follow
Follow
Follow

2 thoughts on “Your Smart Profit”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Svideo vam se članak, podelite ga sa prijateljima