WordPress platforma

Na pocetku sam istakao da su ovi clanci namenjeni onima koji traze resenje za novcane probleme. Osnovni i prvi korak ka ovom cilju je izgradnja naseg vebsajta ili nase online kancelarije. Iz ove kancelarije cemo ja i vi nadalje naci resenje za novcane probleme. Videcete da je to uz moju pomoc veoma lako jer sam vam na raspolaganju za sve ono sto ne bude jasno. Ovde cemo uz pomoc video objave mog sponzora lako nauciti :

– kako povezati svoj domen sa hostingom i

-kako upotrebiti platformu wordpress za izgradnju naseg prvog vebsajta.

Napomenucu da sve ovo radimo nakon sto smo se registrovali u jednu od kompanija koje nam je predlozio nas sponzor u StartCentru ili u jednu od kompanija koje predlaze StartCentar. Ovde cemo uzeti za primer kako bi to izgledalo ako smo izabrali kompaniju AIOP(AllInOneProfits). Zasto bas AIOP ? Pa zato jer nijedna kompanija ne daje domen i hosting za svega 11.5 $, ali i  zato sto sam obecao da nema lutanja vec konkretnih predloga.  Pa da pogledamo :

U narednom clanku cemo vec sedeti u nasoj online kancelariji i pisati clanke, pisati veb stranice, ali najpre cemo dati ime odnosno naslov nasem vebsajtu. O tome cemo pisati na samom pocetku clanka.

Ako ste naucili nesto novo u ovom clanku, slobodno napisite par reci dole u rubrici za komentare ili dajte klik na neku od drustvenih mreza.

Please follow and like us:
Facebook Follow
Facebook Follow
Google+ Follow
Google+ Follow
https://www.zavisanjagojevic.com/na-pocetku/wordpress-platforma/
Follow
Follow by Email
Follow
Follow
Follow
Follow
Follow

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Svideo vam se članak, podelite ga sa prijateljima