Vebsajt-nasa internet kancelarija

Ako ste dobro pratili prethodne clanke, nece biti tesko razumeti kako sada na platformi WordPress da napravimo nas Vebsajt i na njemu nadalje objavljujemo svoje clanke.

Pre nego sto pocnemo da kreiramo nas buduci vebsajt, treba razmisliti o tome koju tematiku izabrati za pisanje na sajtu. Kod ovoga imam sugestiju da dobro razmislite sta cete pisati na vasem sajtu odnosno blogu, izbor tematike je samo vas.

Takodje je vrlo vazno koje cemo ime ili naslov dati vebsajtu. Naravno da naslov treba da sadrzi kljucnu rec iz tematike o kojoj cemo pisati.

Kad smo dobili Hosting u AIOP-u, verujem da se svako prvo opredelio  za poddomen jer ga nista ne kosta. Tako sam i ja u pocetku uradio i poceo da pisem clanke na svom sajtu da bih video kako to radi. Ja znam da u vama tinja pitanje, pa dobro, kad cu vec jednom da saznam kako cu da zaradim na Internetu ? Evo odgovora, cim budemo naucili da pisemo clanke na svom sajtu i sve postavimo na svoje mesto, stigli smo na pravo mesto. To mesto se zove AIOP kompanija koja nam daje neogranicene mogucnosti za zaradu na internetu. Ako ste do sada sve procitali i odgledali video objave na ovom sajtu, znajte da ste mnogo naucili i spremni ste za zaradjivanje dodatnih prihoda na Internetu. Ako ste nestrpljivi, pogledajte video u sekciji slajd „sustina internet zarade“.

Uz pomoc ovog videa pocinjemo rad na uredjivanju naseg sajta :

Na sledecem videu pisacemo nasu prvu veb stranicu :

Ovom prilikom vas podsecam da se povremeno vracate na platformu StartCentar jer na njoj imate jos ovakvih video objava( o izradi veb stranice, video 2, video 3 i video 4,  koje ilustruju izradu veb stranica, pisanje clanaka, dodavanje video snimaka i jos mnogo toga.

Ako sam pomogao ovim clankom da brze upoznate i primenite WordPress platformu koju ste dobili za svega 11.5 $, ( za ulozenih 11.5 $ vi ste dobili : poddomen, hosting i wordpress platformu ) u AIOP kompaniji i koja ce trajno da vam sluzi u vasem internet poslu, podelite ovaj clanak vasim prijateljima, a mozete napisati i komentar.

 

Please follow and like us:
Facebook Follow
Facebook Follow
Google+ Follow
Google+ Follow
https://www.zavisanjagojevic.com/na-pocetku/vebsajt-nasa-internet-kancelarija/
Follow
Follow by Email
Follow
Follow
Follow
Follow
Follow

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Svideo vam se članak, podelite ga sa prijateljima