Pasivni prihod

Biti finansijski slobodan DEFINITIVNO ima veze sa terminom pasivni prihod. Na žalost mnogi nisu ni čuli za termine pasivni ili rezidualni prihod. To je donekle i razumljivo jer nikome u klasičnom sistemu obrazovanja nije u interesu da nas tome uči. Škole nas već pogađate uče samo kako da da radimo za druge a nikako kako da samostalno ostvarimo finansijsku Slobodu.

Network Marketing ili posao 21 veka kako ga zove Robert Kiyosaki je za nas obične smrtnike najbrži i najjednostavniji način za stvaranje života kakvog zaista želimo i zaslužujemo.

maxresdefault

Pasivni prihod je takav prihod u kojem ostvarujemo zaradu a da pri tome ne prodajemo svoje vreme. Medjutim, neko izvesno vreme MORAMO da radimo odredjene radnje koje će stvoriti SISTEM od kojega kasnije ostvarujemo prihod i bez našeg daljeg fizičkog prisustva. Jasno Vam je da ne može da se dobije nešto za ništa…

Ako Vam je potreban novac odmah, prodajte deo svog vremena i pronadjite zaposlenje. Ako je cilj da postanete bogati onda najveći deo svog vremena trošite na izgradnju sistema za proizvodnju pasivnih prihoda, poput MREŽA.

Izgradnjom takvog posla uglavnom se neko vreme troši više novca nego što se zaradjuje pa je to često neprihvatljiva prepreka za mnoge. Ukoliko ste početnik onda je najbolje da neko vreme budete zaposlenik i da deo zaradjenog novca i vremena investirate u svoju budućnost. Naravno pod uslovom da želite da budete finansijski i vremenski neovisni!

Biti preduzetnik i stvarati siguran put za bogatstvo je danas najjednostavnije, najjeftinije, najlakše i najprofitabilnije putem internet poslovanja, a koliko brzo ćeš da zaradiš novac zavisi isključivo od TEBE i od toga koliko brzo učiš. A sada vas molim da pogledate ovaj video sa snimljenog vebinara gde se do detalja objasnjava kako se koriste alati iz kompanije AIOP i sta je to pasivni prihod :

Verujem da ste i ovog puta utvrdili vase znanje o nacinima zarade u ovoj kompaniji. Ako je tako molim vas podelite ovaj clanak sa vasim prijateljima na drustvenim mrezama.

Please follow and like us:
Facebook Follow
Facebook Follow
Google+ Follow
Google+ Follow
https://www.zavisanjagojevic.com/na-pocetku/pasivni-prihod/
Follow
Follow by Email
Follow
Follow
Follow
Follow
Follow

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Svideo vam se članak, podelite ga sa prijateljima