Jolly5Xpander

Programi za zaradu novca na internetu koji su imuni na DOMINO efekt i u kojima nisu vam potrebni referali, ne morate nikoga učlaniti, a možete jer i tu možete zaraditi.

 

U JOLLY5Xpander-u su rešeni svi nedostaci matrixa što postoje, a najveći nedostatak je bio domino efekt, odnosno kad dođe trenutak da se plati mesečni subscribe (predplata) oni koj nemaju ni jednog člana, kad prođe 30 dana, nemaju zaradu, naravno neko će opet platiti iz sopstvenog džepa, ali većina se ne odlučuje na još jednu uplatu. Zbog toga nastaje domino efekat, gde zadnji član ne plaća sponzoru, sponzor zbog toga što nije dobio uplatu ne plaća svom sponzoru, on onom iznad i tako skoro niko ne plaća mesečnu predplatu sve do najvišeg levela iznad.

Zbog toga, svi matrixi u početku rade super, sledećeg meseca može se reči dobro, ali od trećeg meseca počinje da pada euforija baš zbog toga – ne plaća se subscribe i polako taj matrix počinje da tone i na kraju za par meseci i prestane da radi. U svim ovim slučajevima najveću zaradu imaju samo oni koji su prvi usli u taj matrix.

U Xpanderu ovaj problem je rešen i dobro osmišljen tako što od zarade kod svih članova odvaja se novac proporcionalno identično za sve one koji nemaju zaradu nakon 30 dana što praktično u Xpander sistemu i nije moguće ali ako se i to desi sistem automatski plaća subscribe pretplatu sponzoru nakon 30 dana. Tako da član koji jednom plaća 0,006 btc nikad više ne mora da plati iz svog džepa jer subscribe plaća sistem ukoliko dođe do toga da nema članova nakon 30 dana. I zbog toga u Xpander sistemu ne može da dođe do domino efekta i to je jedan od elemenata što ovaj sistem nikad neće pasti. Svako ko uđe sigurno i zarađuje. I svaki mesec može da zaradi više a nikako manje. Zarada u Xpanderu može da bude veća iz meseca u mesec a nikako manja. Na slici je prikazana šema cikliranja pozicija u ovom dugoročnom i stabilnom matrix-u:

(Desnim klikom otvorite sliku u novom prozoru)

Cikliranje u YOLLY5Xpander-u

 

JollyXpander je matrix program sa savršenim binarnim sistemom koji je imun na domino efekt odnosno urušavanje sistema zbog odustajanja članova. U ovom programu se kupuju pozicije a ciklere sistem kupuje za vas od zarade koju ostvarite u određenom level-u

Ono što je najznačajnije za JollyXpander je to što su tu ulaganja u kripto valuti, a konkretna je valuta Bitcoin koji danas opet prelazi vrednost 10000$ i u stalnom je porastu. Za više pojedinosti posetite sajt JollyXpander i registrujte se. Nakon registracije idite na polje uplate min. 0.006 BTC i tom uplatom postajete član  gde ćete upoznati visok potencijal zarade uz mala ulaganja. Registrujte se OVDE:

 https://jolly5xpander.com/app#/signup/zaja1948

Takođe, posetite našu grupu na FEJSBUKU gde ćete naći sve informacije i uputstva o načinu zarade.

Od 1.septembra 2017. je startovao novi matrix X2 gde možete ulagati u dolarima:

Ovde kupujemo  matrix pozicije  za dolare. Najniža cena ciklera je 5$ dok je cena jedne matrix pozicije 30$. Da bi ste mogli kupovati  pozicije na platformi X2, otvorite besplatni nalog u AdvCashe procesoru putem linkahttps://goo.gl/rH6sRc 

 Procesor koji takođe preporučujem je: https://www.paysera.com/ref/5729979

Pogledajte datoteke sa svim uputstvima za zaradu na X2 :

 https://www.facebook.com/groups/868410883293114/  samo idite na datoteke i naći ćete sva uputstva. Naravno, sve što vam ne bude jasno, pitaćete vašeg sponzora preko čijeg linka ste ušli u program. Na slici je prikazana šema cikliranja na platformi  X2:

Vidimo da je ovo ista šema samo se ovde ulaže u USD

Ovde se takođe možete registrovati besplatno putem linka:

https://jolly5xpander.com/app#/signup/zaja1948

Želim vam mnogo uspeha u ovom programu zarade na netu i uvek ću biti tu da vam pomognem.

NOVO:Pozicija se sada  kupuje u  X1 po ceni od 0.006 BTC, cena ciklera ostaje ista, ali se cikleri ne kupuju više nego sistem ih dodaje od zarade na određenom level-u.

 

Podelite ovaj članak sa vašim prijateljima

 

Please follow and like us:
Facebook Follow
Facebook Follow
Google+ Follow
Google+ Follow
https://www.zavisanjagojevic.com/na-pocetku/jolly5xpander-najprofitabilniji-program-za-zradu-novca-na-internetu/
Follow
Follow by Email
Follow
Follow
Follow
Follow
Follow

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Svideo vam se članak, podelite ga sa prijateljima