Jeste li spremni za USPEH

Na ovim stranicama ćete dobiti informacije koje iz temelja mogu promijeniti vaš život nabolje. Doznat ćete za poslovanje koje vam nudi ogromnu mogućnost zarade i priliku da konačno ostvarite financijsku slobodu. Henry Ford je rekao: “svaku poslovnu mogućnost dobro prouči, jer nikada se NE zna, gdje se krije životna prilika.

image

Međunarodni biznis

Poslovanje koje će Vas svojim mogućnostima ostaviti bez daha. Nema ograničenja u zaradi koju možete ostvariti.

image

Pasivni Prihodi

Jednom odrađen posao vam je ZAUVIJEK ponovo i ponovo plaćen. Sada imate priliku sebi i svojoj obitelji osigurati sretnu budućnost.

image

Proizvod koji svima treba

Poslovanje kompanije se temelji na zdravom profitu koji dolazi od prodaje proizvoda bez kojega ne možete poslovati na internetu.

image

Nije potrebno iskustvo

Nije Vam potrebno nikakvo iskustvo ili prodajne vještine. SISTEM obavlja sav posao umjesto Vas!

image

Želite zaraditi više i biti sam svoj šef!

vjerujem da ste ovdje došli sa jasnim CILJEM da zaradite ozbiljan novac. Ako ste ozbiljni i poduzetni kliknite na gumb ispod kako biste doznali detalje o poslovanju.

image

Ko je Zaviša

Rodjen sam u Crnomasnici kod Negotina-Krajina. Srednju Poljoprivrednu skolu “Rajko Bosnic” zavrsio 1968. a Poljoprivredni fakultet 1975 .g. u Beogradu-Zemun.
Od 1976. sam zapoceo radni vek u DPPK”Godomin” u Smederevu. U penziji sam od 2012.g. Zivim u Ralji kod Smedereva od 1972.

Za mog radnog veka nije bilo ovakvog Interneta niti online Mreznog marketinga, jer da je bilo toga, ja nikad ne bih osnovao radni odnos sa klasicnim zaposlenjem. Ja bih danas bio zdraviji, bogatiji i finansijski slobodan covek bez obzira na ekonomsku krizu, tranziciju i nezaposlenost.

Ali, uvek sam podrzavao i propagirao sticanje znanja kroz zivot u cilju poboljsanja kvaliteta zivota. To cinim i danas i verujem u uspeh.

Želite zaraditi više i biti sam svoj šef!

U ovom biznisu su mogućnosti uistinu nevjerojatne i samo ozbiljni i poduzetni ljudi koji su odlučili promijeniti svoj život dolaze u obzir.
Stoga ispunite kontakt formu sa ove stranice i kontaktirat ćemo vas za daljni dogovor.