Ko je Zavisa Njagojevic

Rodjen sam u Crnomasnici kod Negotina-Krajina. Srednju Poljoprivrednu skolu „Rajko Bosnic“ zavrsio 1968. a Poljoprivredni fakultet 1975 .g. u Beogradu-Zemun.

Od 1976. sam zapoceo radni vek u DPPK“Godomin“ u Smederevu. U penziji sam od 2012.g. Zivim u Ralji kod Smedereva od 1972.

MOTO : Treba otimati radost danima sto beze…(Vl.Majakovski)

Za mog radnog veka nije bilo ovakvog Interneta niti online Mreznog marketinga, jer da je bilo toga, ja nikad ne bih osnovao radni odnos sa klasicnim zaposlenjem. Ja bih danas bio zdraviji, bogatiji i finansijski slobodan covek bez obzira na ekonomsku krizu, tranziciju i nezaposlenost.

Ali, uvek sam podrzavao i propagirao sticanje znanja kroz zivot u cilju pobolsjanja kvaliteta zivota. To cinim i danas i verujem u uspeh.

Zamenite klasicno zaposlenje internet poslom. Ako ste zaposleni, znajte da imate piramidalan status. Na vrhu piramide je gazda a svi ostali nize su oni koji zaradjuju onoliko koliko gazda odredi. Nikad necete moci ni priblizno da zaradite kao vas sef a kamoli kao vas gazda. Cest je slucaj da manje zaradjujete od onog sto ima nizu skolsku spremu od vas. To zavisi na kom ste nivou piramide a ne od vase strucne spreme. Ako niste zaposleni i ne uspevate da nadjete posao, toplo vam preporucujem da nadjete posao na internetu. 

Mrezni marketing na internetu je posao buducnosti, citajte clanke na mom sajtu i sledite savete i preporuke pa cete brzo shvatiti velicanstvene cari rada u internet poslovima.

strpljenje

U internet poslu cete biti sam svoj gazda i poslodavac, samo je potrebno da to cvrsto odlucite i po nesto naucite. (Desnim klikom misa otvorite sliku u novoj kartici zbog bolje preglednosti)

 

mindset-2

Vase zasto

 

Iz iskustva znamo da kada cvrsto resimo da promenimo u zivotu i radu nesto sto ne daje dobre rezultate, tada na kraju tog napora to i urodi plodom. Isto je to i u ovom poslu  na internetu. Kad ovladate osnovnim znanjima i vestinama u koriscenju poslovnih prilika na internetu, kad sami napravite vas vebsajt i pocnete objavljivati clanke(postove) na njemu, dozivecete pravo ushicenje i samopouzdanje, i sto je krajnji cilj : Promeniti sebe, umesto zaposlenog postati preduzetnik i preuzeti odgovornost za sve sto vam se desava u zivotu i radu, jer tek tada cete nauciti kako zaradjivati novac na internetu.

Pridruzite mi se, izadjite iz sveta klasicnog zaposlenja. Bice mi zadovoljstvo da vam pomognem da uspete. Naravno, pomocicete i vi meni da prosirimo mrezu ambicioznih ljudi koji zele da preuzmu odgovornost na sebe za sve sto im se desava u zivotu i radu, promene sebe i pomognu drugima da to isto urade.