ŠTA JE TO AUTORESPONDER ?
AUTORESPONDER je program za automatsko slanje mejlova Vašim Subskrajberima.

AUTORESPONDER program MORATE da plaćate na mesečnom nivou ! Kada biste ” ručno ” slali mejlove, pojedinačno svakom Subskrajberu, izgubili biste ogromno vreme i nikada ne biste imali pravu evidenciju šta ste kome poslali !

U AUTORESPONDER programu Vi UNAPRED pripremite poruke ( mejlove ) koje ćete da šaljete, kao i vremenski interval kada će svaki Subskrajber dobiti određenu poruku.

Bez AUTORESPONDERA ne bi bila moguća KOMUNIKACIJA sa Vašim Subskrajberima !

 

TrafficWave – recenzija
 Izuzetno pouzdan i cenovno isplativ email autoresponder servis

Alat koji radi za Vas i kad Vi spavate ili odmarate

TraffcWave email autoresponder je servis koji je u potpunosti prilagodljiv čak i za totalne početnike u email marketingu, kao i za one tanjeg budžeta.

Šta ćete dobiti ako uzmete TrafficWave email autoresponder?

Ono što je najzanimljivije kod ovog alata jeste činjenica  što on dolazi u kompletu sa mnoštvom drugih usluga i alata potrebnih za email marketing

Uvek plaćate istu cenu mesečne naknade, za razliku od gotovo svih  drugih gde cena raste kako raste broj Vaših email pretplatnika. 

Kao i svaki proizvod, tako i TrafficWave email autoresponder ima svoje prednosti i mane.

Prednost mu je izuzetno niska cena, jednostavnost u korišćenju, integracija sa WordPress-om kao i brzina dostavljanja email-ova prema krajnjem korisniku.

Nedostaci se kriju u ne baš visokokvalitetnom dizajnu ulaznih stranica, double optin tehnologiji ( koja po mom mišljenju i nije nedostatak već prednost, jer Vas oslobađa gomile lažnih email adresa) te nemogućnošću direktnog integrisanja sa nekim servisima ili uslugama.

Ako želite, TrafficWave email autoresponder isprobajte potpuno besplatno na 30 dana, preuzmite OVDE

Postoje mnogobrojna alternativna rešenja. Najpoznatiji autoresponderi danas su: Aweber, Getresponse, MailChimp, ConvertCit, Sendlane…

Svi oni u tehničkom i dizajnerskom smislu su nedvojbeno kvalitetniji od TrafficWave Autoresponder-a.

Problem se javlja što svi oni naplaćuju sve više i više kako Vaša email lista raste, a nikako ne mogu garantovati bolju isporučljivost emailova od TrafficWave-a

Za mene lično, nema smisla plaćati 3 ili više puta višu cenu za isti broj email pretplatnika samo zato da bih mogao reći da imam prelepe email predloške( koji u suštini nisu bitni jer važni su samo NASLOV i TEKST Vaših emeilova).

Naravno, to je samo moje mišljenje sa kojim se Vi ne morate složiti i slobodni ste da odaberete autoresponder prema Vašim željama i potrebama.

Ako želite, TrafficWave email autoresponder isprobajte potpuno besplatno na 30 dana, preuzmite OVDE

TrafficWave autoresponder koristim već 3 godine i nikada do sada nisam imao nijedan neisporučen niti stopiran email zbog toga što promovišem uglavnom make money online proizvode!

Kompanija je u email marketing biznisu od 2000.godine i kao takva ima više nego solidnu reputaciju online.

Istina, nisu razvikani kao Aweber, GetResponse ili MailChimp, ali svejedno pružaju izuzetno dobru uslugu za puno manje novca od ranije spomenutih servisa.

TrafficWave Vam takođe nudi da njihove usluge isprobate na 30 dana u potpunosti besplatno.

Utom periodu možete početi graditi Vašu emeil listu (slati im promotivne ponude takođe) i kasnije je povećavati ako se naravno odlučite za plaćenu verziju.

Ako želite, TrafficWave email autoresponder isprobajte potpuno besplatno na 30 dana, preuzmite OVDE

зависаBLOGŠTA JE TO AUTORESPONDER ? AUTORESPONDER je program za automatsko slanje mejlova Vašim Subskrajberima. AUTORESPONDER program MORATE da plaćate na mesečnom nivou ! Kada biste ' ručno ' slali mejlove, pojedinačno svakom Subskrajberu, izgubili biste ogromno vreme i nikada ne biste imali pravu evidenciju šta ste kome poslali ! U AUTORESPONDER programu Vi UNAPRED...Naučite Internet marketing sa mnom