Dobrodošli po svoj alat za lični bankomat! Nije šala već ozbiljan poziv da upoznate internet alat koji zaista može postati vaš lični bankomat. Za to Vam je potrebna samo besplatna registracija! Nadalje ga možete koristiti čak 30 dana besplatno. Za to vreme, možete izgraditi Vašu email lstu, a ona će biti Vaše najveće bogatstvo zauvek! Dakle, čitajte dalje.

ŠTA JE TO AUTORESPONDER ?

AUTORESPONDER je program (internet servis) za automatsko slanje mejlova (poruka ) Vašim Pretplatnicima. Šta su to pretplatnici? To su ljudi koji su zainteresovani za ono što im Vi možete ponuditi kao vrednost koja im može rešiti neki problem ili brigu koju imaju, ali ne znaju kako da je reše. Ako ta vrednost, veština, znanje i iskustvo, može da ispuni njihova očekivanja, oni će Vam ostaviti svoje podatke o adresi na kojoj ćete im poslati tu vrednost koja će im rešiti problem odnosno brigu! Za slanje tih Vaših vrednosti, veština, znanja i iskustava  budućim korisnicima, služi:

AUTORESPONDER program koji će automatski slati poruke umesto Vas i koji morate da plaćate na mesečnom nivou ! Kada biste ” ručno ” slali mejlove, pojedinačno svakom Pretplatniku, izgubili biste ogromno vreme i nikada ne biste imali pravu evidenciju šta ste kome poslali !

Osnove internet marketinga su jako važne ako želite povećati svoje šanse za uspeh dok radite od kuće. Hoću malo da vam objasnim šta je autoresponder i zašto vam je potreban. Ko sve može imati koristi od korišćenja autorespondera? Mogu i treba da ga koriste:
-Marketari koji žele da svoj biznis promovišu i žele da ga izdignu na viši nivo.
-Preduzetnici koji žele da svoj proizvod prodaju što većem broju kupaca.
-Vlasnici lokala, trgovinskih radnji, itd.

2. GDE TO MOŽE DA SE VIDI U PRAKSI?
Videli ste BEZBROJ puta samo niste obratili pažnju! Na primer ako kupujete iz neke online prodavnice, da li redovno od njih dobijate mailove o POPUSTIMA, AKCIJAMA i slično? E pa to je LISTA, doduše NJIHOVA čiji ste vi član. Jednom ste nešto tamo kupili, verovatno biste zaboravili na taj sajt, kad ono stiže mail: SAMO DANAS, IZVANREDNI POPUSTI NA…! Ili “OVOG MESECA 2GB INTERNETA BESPLATNO ZA NOVE UGOVORE KOD VIPA”

I šta mislite, ako su vrmenom nakupili na hiljade subsrcibera ( “pretplatnika” ) na listi, da li će tog dana prodati BRDO artikala? A za to im je bilo dovoljno da smisle jedan lep mail, daju neke akcije i umesto da plate oglas negde ponovo, samo su poslali sa 2 klika što se kaže mail celoj listi! I prodaje stižu. Ako je vremenom njihova lista narasla pa u danu mogu da prodaju za hiljade dolara robe i usluga svojoj listi.

Da vas pitam, kako se osećate sada kada to uviđate a nikada niste pravili vašu listu? Ali ok, čovek se uči dok je živ, nikada nije kasno uvesti nešto novo što je pametno i korisno. Možda ste mislili da takav servis košta na hiljade EUR i da to mogu da priušte samo velike firme, a vidi prevarili ste se! To i vi možete imati već danas za bagatelnih $11,5 mesečno a pri tome svako može uz malo truda da nauči da koristi. Kao i sve novo, u početku deluje kao španska sela, ali lako je.

U AUTORESPONDER programu Vi unapred pripremite poruke ( mejlove ) koje ćete da šaljete, kao i vremenski interval kada će svaki Vaš pretplatnik dobiti određenu poruku.

Bez AUTORESPONDERA ne bi bila moguća KOMUNIKACIJA sa Vašim pretplatnicima ! Evo zašto ovaj internet alat koristim kao ,”Alat za svoj lični bankomat“.

Poznata je izreka: “The money is in the list” ili u prevodu: “Novac je u listi”. Dakle, autoresponder služi svakom marketaru ili preduzetniku u bilo kom poslu da izgradi svoju email listu saradnika (pretplatnika, kupaca ) koji će se uvek služiti proizvodima, ili veštinama i znanjem koje im budemo jednom prodali. Dokle god kupovali naš proizvod, mi ćemo imati zaradu. Zato je naš cilj da izgradimo listu sa što većim brojem saradnika( pretplatnika ).
Ovde ću Vam predstaviti:

AllInOneProfits(AIOP) servis provajder alata za email marketing.
Zašto preporučujem ovaj servis? Zato jer u AIOP-u imamo sve što je potrebno za uspešno kreiranje bilo kog poslovnog modela na internetu, a to je:

HOSTING na koji možete povezati neograničen broj Domena, kao i BESPLATNI Subdomen, ako nemate plaćeni Domen !
AUTORESPONDER sa neograničenim brojem Subskrajbera i Kampanja, za promociju bilo kog biznisa !
PEJDŽ BILDER sa gotovim šablonima za jednostavno pravljenje Lending strana i Video Lending strana za bilo koji biznis !
TRAKER za skraćivanje linkova i praćenje klikova na te Vaše linkove za potpunu evidenciju Saobraćaja ka Vašem Sajtu !
ROTATOR za promociju svih Vaših Lending strana preko jednog jedinstvenog linka !

Sve gore pomenute marketing alate kompanije AIOP možete koristiti za samo 11.50 $ mesečno !!! Bez obzira na to koliko imate Subskrajbera na Vašoj Mejling listi, koliko imate Kampanja, koliko poruka (mejlova) šaljete, koliko Domena ste vezali za AIOP Hosting ili koliko imate poslovnih saradnika u Vašoj mreži, cena je FIKSNA – 11.50 $ !

 

 

Please follow and like us:
Facebook Follow
Facebook Follow
TWITTER
Visit Us
Follow